Česká imunologická společnost Vás zve na:
3rd Food, microbiota and immunity
Prague, Czech Republic
16. 6. - 19. 6. 2025
v refektáři Opatství Emauzy v Praze.
Registrace
Další informace již brzy na webu konference
Informace také na webu ČIS
Česká imunologická společnost organizuje již 3. Mezinárodní konferenci „Food, microbiota and immunity 2025“. Konference bude probíhat 16. – 19. 6. 2025 v refektáři Opatství Emauzy v Praze.
Cílem této konference je umožnit setkání imunologů, mikrobiologů a vědců, kteří se zabývají výzkumem imunity, mikrobiomu a potravin a umožnit tak diskusi, navazování spolupráce a přenos znalostí napříč obory, státy a generacemi vědců.
Kromě přednášek zabývajících se klíčovými souvislostmi mezi imunitním systémem, potravinami a mikrobiotou se můžete těšit na posterovou sekci, panelové diskuse a neformální společenské akce, které usnadní výměnu vědeckých myšlenek.
Česká mikrobiomová společnost nemůže na této konferenci chybět!
Témata konference:
- Metodické novinky a výzvy
- Ekologie a vývoj mikrobioty organismů
- Biologicky aktivní produkty mikrobioty
- Terapeutická manipulace mikrobiotou
- Vztahy mezi mikroby a hostitelem
- Fyziologie trávicího traktu a mechanismy interakce mezi střevní mikrobiotou a hostitelem
- Slizniční imunita a tolerance
- Ovlivnění fyziologických funkcí mikrobiotou
- Přirozená imunita a zánět
- Strava a mikrobiota u zánětlivých a nádorových chorob
- Funkční potraviny a probiotika
Důležitá data
- Registrace od 1. 1. 2025
- Časká registrace do 30. 4. 2025 (nebo do vyčerpání kapacity)
- Konference: 16. 6. – 19. 6. 2025